Cristian Ciocan contact pe www.christianciocan.ro





Cel mai cunoscut om din politie e Cristian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Romane. Daca aveti nevoie de omul Cristian Ciocan aveti o adresa de contact. Prima ar fi blogul lui oficial www.christianciocan.ro si pe paginile sale de socializare:
Cristian Ciocan Facebook:
http://ro-ro.facebook.com/people/Christian-Ciocan/100000359058614
Christian Ciocan Twitter:
http://twitter.com/ChristianCiocan




2 comentarii:

Anonim spunea...

sunt andreoiu cristina din Rm Valcea sunt de la casa de copii am fost si acum depind de mine de 3 ani am 22 de ani vreau sa intru la casa .nora pt mama si simpatizez pe Nicusor im place foartr mult emisunea dumnevoasta .sunt o fata singura lucrez la croitorie stau in gazda ma mentin singura daca se poate sa las nr de mobil sa ma contactati 0733371924 si sunteti o doamna de nota zece sunteti simpatica draguta si apreciata de lume .eu am fost la 2 saptamni la stat chinuita batuta si asa mai departe am la 15 ani la parinti si ma dat afara din casa a spus ca nu sunt fiesa sun betivi fumatori si asa mai departe.daca se poate sa ma sunati sa mai vorbim am suna in emisune dar spus ca ma sune ei .va multumesc mult. cu respect cristina .craciun fericit multa sanatate si noc in viata si un an nou fericit si sa binecuvintrze casa.

Anonim spunea...

PROPUNERE

O LEGE PENTRU SOFERII CU MAI MULT DE DOUA CATEGORII PE , PERMISUL AUTO

Ma numesc Cristescu Cristian , am 38 de ani casatorit tatal a doi copii minori, din jud. Constanta si sunt sofer profesionist cu toate categoriile : A , B , D1 , C , C+E , D , primul examen a fost pentru categoria B , luat din prima in 1996 , urmand si celelalte categorii una cate una pana in anul 2003 la care am sustinut examen pentru categoriile : A si D , toate luate din prima fara spaga , pile sau relatii !, fiecare dintre noi avem cate-un HOBBY , unora le place sa cante la vreun instrument , alti sporturile extreme , eu am o pasiune pentru motoarele pe doua roti . Lucrez pe ambulanta de 6 ani si am vazut multe accidente majoritatea usoare dar am participat si la multe solicitari foarte grave sau care nu mai erau compatibile cu viata , in concluzie ca sofer profesionist , " ambulantier " i-mi castig painea de zi cu zi , INTREBARE : daca am incalcat o regula de circulatie cu motocicleta depasind limita vitezei in localitate cu 51 km/h de ce trebuie sa-mi suspende permisul de conducere 90 de zile fara a-mi mai da dreptul de a folosi celelalte categorii ? cumva am sustinut un examen pentru toate categoriile si am platit o singura taxa ? am gresit cu categoria " A " (motocicleta) si sunt deacord , sa-mi suspende dreptul de a mai circula pe drumurile publice cu motocicleta , iar in caz ca ma depisteaza politia rutiera in termenul de 90 de zile pe timpul cat am fost suspendat ca circul cu categoria " A " (motocicleta) atunci sa-mi suspende tot permisul pe 365 de zile .
Pentru ca dumneavoastra aveti mai multe usi deschise chiar si prin parlamentul Romaniei , a-ti putea propune schimbarea codului rutier pentru soferii care detin mai mult de doua categorii pe,permisul de conducere .
Va multumesc !

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google