Cetebe Immunity Plus prospect





In anotimpul friguros trebuie sa avem mai multa grija de noi pentru ca sistemul imunitar este slabit datorita frigului
Pentru a ne intari sistemul imunitar trebuie in primul rand sa ne gandim la cea mai cunoscuta vitamina - vitamina C.
Cetebe C Immunity Plus se bazeaza pe o tehnologie revolutionara sub forma de capsule cu eliberare prelungita, special concepute pentru a elibera lent vitamina C impreuna cu zincul timp de 8 - 12 ore.
Prospect Cetebe Immunity Plus
Fiecare capsula de Cetebe C Immunity Plus contine pelete, forma farmaceutica alcatuita din straturi de vitamina C si zinc.
Peletele elibereaza in corp vitamina C si zincul, in cantitati mici, succesive, mentinand o concentratie constanta in sange si tesuturi.
Noul Cetebe C Immunity Plus contine pe langa 300 mg de vitamina C si 5 mg de zinc pentru intarirea sistemului imunitar, asigurandu-ne astfel protectia pe durata intregii zile. Nu trebuie sa neglijam primele semne de slabire a organismului si oboseala permanenta.
Zincul este un microelement cu proprietati antioxidante si are rol important deoarece activeaza sistemul imunitar, stimuleaza procesul de asimilare a unor vitamine, stimuleaza activitatea neuronala si ajuta la buna functionare a creierului.
Zincul este esential pentru regenerare, ajutand totodata la formarea de noi celule si tesuturi.
Ca si vitamina C, zincul are deci un efect antioxidant.
Vitamina C sustine apararea initiala impotriva patrunderii virusilor in celulele sanatoase ale organismului, iar rolul zincului este de a ajuta celulele specializate ale sistemului imunitar in lupta cu virusii.
Noul Cetebe C Immunity Plus iti ofera o protectie combinata pentru un plus de imunitate!
Il gasesti in farmacii la un pret de 31 de lei.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google