Mesaje de la multi ani pentru majorat





Mai vine cate-o aniversare de asta de 18 ani si te gandesti la o urare "La multi ani" speciala de majorat ca nu-i asa doar o singura data in viata baiatul sau fata implineste 18 ani.
18 ani, 18 flori ai adunat in buchetul vietii tale si deja baietii incep sa-i admire frumusetea si sa-l doreasca pentru ei. Tu alege cu grija cui ai sa te daruiesti ca sa fii iubita cu adevarat si sa gasesti fericirea durabila.

* Azi implinesti cea mai frumoasa varsta a vietii si o viata noua te asteapta inainte, o viata care iti doresc sa-ti fie plina de dragoste si fericire. La multi ani ..! La multi ani.

Un cadou de vis pentru o fata din paradis. Ne-ai umplut vietile de frumusete si bunatate. Iti multumim ca existi si ca ne poti face mai fericiti doar prin simpla ta prezenta. Esti o fata minunata!

Un cadou romantic pentru cea mai romantica fata. Tu ne-ai aratat ca visele nu sunt niciodata prea frumoase pentru a se implinii. Dragostea si frumusetea ta a lasat urme adanci in inimile noastre si nu te vom mai putea uita niciodata.

Astazi, fiind o zi frumoasa, si stiind ca-i ziua ta, In parfumul diminetii, Tin a te felicita. Astazi, ziua fericirii, Pentru tine a sosit; Iti doresc in a ta viata, Numai drumul aurit, Flori frumoase, fericire, Sa rasara-n calea ta, Iar acum, te rog, primeste, LA MULTI ANI din partea mea.

Iti doresc ca anii ce-i implinesti astazi sa-ti aduca stralucirea si frumusetea stelelor, intelepciunea si puterea zeilor, dorinta de a iubi si de accepta sa fii iubit si tot ce are lumea asta mai bun in ea! Si de-ar fi ca zeii sa-mi indeplineasca dorintele iti mai doresc “tinerete fara batrinete si viata fara de moarte!” Multi ani fericiti!

Cu simple cuvinte
Va uram fierbinte
Multi ani inainte!
Ani cu cer senin si noroc deplin.
Ani cu porti deschise
Frumoaselor vise.
LA MULTI ANI!




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google