Reteta lasagna cu vita
Ingrediente: 1 cutie cu foi de lasagna, 1 kg carne tocata de vita, 50 grame unt, 1 ceapa, 4 catei de usturoi, 250 ml suc de rosii, 300 grame cascaval, 1 ou, 1 cutie cu mazare, oregano, maghiran, sare, piper, ulei
Caleste ceapa cu usturoiul zdrobit. Adauga carnea tocata, condimenteaza dupa gust, iar din cand in cand, stropeste cu apa, pana se inabusa carnea. Unge cu unt o tava si asaza un strat de foi de lasagna oparite separat, unul de sos de rosii, doua linguri cu mazare, unul de carne si altul cu felii de cascaval.
Repeta aceasta operatiune de doua ori. Ultimul strat sa fie sos de rosii si mazare. In restul de carne, adauga un ou si modeleaza chiftele. Asaza-le deasupra si lasa la cuptor vreo 45 minute.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu