Top Chef vs Masterchef





Invidia si concurenta absurda e in floare la romani. La fel se intampla si in cazul televiziunilor. Vazand ca audienta e la pamant pe intervalul in care Romanii au talent rula pe ProTV, au achizitionat formatul X Factor care a fost un esec in primul sezon.

In cel de-al doilea sezon au mutat emisiunea duminica spre deosebire de Romanii au talent cand se difuzeaza vineri seara. Dar asta e o alta discutie cu X Factor. ProTV a cucerit publicul roman si cu Masterchef, o intrecere a bucatarilor amatori. Juriul ales perfect si formatul emisiunii au batut orice film sau emisiune care rula in acelasi timp pe Antena 1.

Top Chef este o emisiune culinara originara din SUA in care intrecerile se vor face intre bucatari experimentati, jurizati de alti bucatari si mai experimentati. "Razboiul" dus de Antena 1 impotriva PROTV continua dar nu ii vad niciodata invingatori pe cei de la A1.




1 comentarii:

Alex spunea...

Foarte corect ce spui, mi-a placut analiza ta. Am scris si eu despre acest subiect, Master Chef vs. Top Chef. Duelul concursurilor http://jurnalbio.wordpress.com/2012/11/06/master-chef-vs-top-chef-duelul-concursurilor-culinare-de-la-protv-si-antena-1-voua-care-va-place-mai-mult/

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google