Slabeste cu Chili Fast Slim pentru a avea silueta mult visata





Sunt o multime de produse de slabit pe piata si iata ca nu se mai opresc, tot mai apar apar sa ajute persoanele care vor sa scape de kilogramele nedorite. Multe produse promit salbirea rapida fara sa depui nici un efort. Dar fara sa schimbi ceva in alimentatie si cu putina miscare in fiecare zi cu siguranta nici o pastila minune nu va avea efectele promise. Sa vedem cu ce noutati vine acest produs Chili Fast Slim: inca din titlul produsului putem observa ca acesta contine chili (un ardei extrem de iute cu multe proprietati benefice organismului nostru). Chili arde grasimile si favorizeaza disparitia acestora incet dar sigur. Ardeiul iute este celebru in toata lumea pentru efectele sale revigorante si intaritoare asupra corpului si mintii. Iuteala sa, atribuita prezentei alcaloidului capsaicina are un efect benefic de care profita intregul organism. Senzatia de iuteala pe limba stimuleaza secretia de endorfina, care poate nu numai sa blocheze durerea ci sa si induca o stare de bine chiar de euforie ( cred ca de asta imi place mie crispy de KFC:))). Ardeiul iute imbunatateste digestia si absorbtia de substante nutritive iar prin stimularea circulatiei, asigura transportul acestor substante nutritive catre toate tesuturile precum ajuta si la eliminarea toxinelor. Fiind bogat in antioxidanti precum beta-caroten, vitamina C si bioflavonoide, ardeiul iute ajuta la incetinirea procesului de imbatranire si protejeaza impotriva bolilor degenerative, cancerului si a bolilor cardiovasculare.
Urmatorul ingredient pe care il contine capsula Chili Fast Slim este anghinarea un alt ingredient care elimina toxinele din organism si reactiveaza metabolismul (nu stiu daca ati baut vreodata ceai de anghinare dar din experienta va spun ca este unul din cele mai amare ceaiuri dar si unul din cele mai bune  pentru ficatul nostru, dar anghinarea pentru consum nu este asa de amara pentru ca acele componente amare ale anghinarei sunt si trebuie indepartate). Anghinarea ajuta la eliminarea apei din tesuturi, distruge grasimile si are actiune diuretica.
Si ultimul ingredient, unul chiar important, cu ajutorul caruia ne tinem poftele in frau, este cromul. Cromul este un mineral esential e care are nevoie organismul nostru pentru a regla nivelul zaharului din sange. Acesta regleaza secretia de insulina si prin acesta permite reglarea poftei de mancare. Alte beneficii ale cromului sunt: reduce hipertensiunea, stimuleaza metabolismul, mareste performanta fizica si reduce riscul de afectiuni cardiace. 
O cutie de capsule pentru o cura de 7 zile costa aproximativ 70 lei.
V-a convins sa-l incercati? Ce alte produse de slabit ati folosit? Au fost eficiente?





3 comentarii:

Anonim spunea...

e o porcarie voi solicita banii inapoi

Anonim spunea...

sunteti niste neseriosi si niste mincinosi care nu stiu cum sa isi vanda produsele.daca nu le faceti atata reclama nu ati vinde nici macar o cutie.eu am facut cura de 30 zile si nu am slabit nici macar 100 grame.fetelor nu dati banii pe prostii ca nu isi fac nici un efect,mai bine faceti sport si dieta alimentara ca asa sigur slabiti,nu va lasati inselate ca si mine...nesimtitilor...

Anonim spunea...

Vreau sa stiu de ce nu am slabit apsolut de loc dupa o saptamana? Merg pe jos cate 1 ora an fiecare zi beau cate 3 sticle de 1,5 l de apa nu mananc gras si nici dulciuri.Voi chiar va bateti joc de banii oamenilor ca sa aveti voi salarii mari?

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google