Viata in acvariu episoade pe DIsney Channel TV





Din 13 februarie la Disney Channel TV copii pot urmari episoade din cel mai noi desene animate Viata in acvariu. In Viata in acvariu eset vorba de 3 pestisori.
Milo scapă lumea de plictiseală. Nu e foarte deştept si mai mereu este in încurcături, dar nu poţi fi supărat pe el. Fără să stea pe gânduri, ar face orice pentru prietenii lui, de aceea toţi îl iubesc pe Milo. Milo e cel mai tare. El împarte acvariul cu fratele său ciudat şi singuratic, Oscar, şi cu vecina Bea. Se străduiesc împreună să se adapteze liceului, cu toate pericolele şi surprizele care pândesc în fiecare acvariu.

Oscar e un adolescent pestisor nervos şi transpirat căruia îi place literatura ştiinţifico-fantastică, dar e dezorientat în viaţa reală de peste. Până la urmă, e doar un adolescent care ştie să se şi distreze. Mai ales cu jocurile video. Acesta împarte acvariul cu fratele său Milo, mereu relaxat şi gata de petrecere şi cu vecina Bea.
Bea, o adolescentă foarte emotivă, supervedeta gata să cucerească lumea - o împiedică doar părinţii plictisitori, rutina zilnică şi firele despicate. Împreună cu cei mai buni prieteni, vecinii Milo şi Oscar, se confruntă cu dramele liceului, cu toate pericolele şi surprizele care pândesc în fiecare acvariu.




1 comentarii:

Anonim spunea...

vreau sa aflu toata melodia de la inceput ca sa o fut pe una cu viteza a 6 pe minut !!!

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google