Sorin Terbea biografie





Sorin Ioan Terbea s-a nascut in orasul Victoria, judetul Brasov. A ajuns in Targu Mures, casatorindu-se cu Cristina Pora. Sorin Terbea era administratorul societatii Salubriserv SA, care a obtinut atât contractul de salubritate a orasului Tragu-Mures, cât si contracte pentru deszapezirea arterelor din oras si judet. Sorin Terbea a finantat echipa de volei masculin CS Torpi, dar a renuntat la aceasta dupa rezultatele dezastruoase obtinute în campionat.
De la volei, Terbea a trecut la fotbal în sală, fiind presedintele si finantatorul echipei de fotbal în sala City'us Târgu-Mures, multipla campioana a României.
In 2011 Vasile Avram si Sorin Terbea, au fost trimisi în judecata de procurorii DNA, care îi acuzau de luare si, respectiv, dare de mita. Omul de afaceri Sorin Terbea a fost implicat, alaturi de fostul sef al arbitrilor, Vasile Avram, într-un dosar de coruptie din arbitraj, acuzat ca i-ar fi dat mita 19.000 de euro lui Avram pentru a delega arbitri agreati de echipa de fotbal din Târgu Mures, la jocurile campionatului 2011-2012. Sorin Terbea mai deținea funcția și de președinte a Federației Române de Futsal.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google