Legume in sos de rosii





Reteta legume in sos de rosii
Ingrediente: 1 vanata, 1 dovlecel, 3 rosii, 400 grame cascaval afumat, 1 ceapa, 200 grame sos de rosii, 3 catei de usturoi, 1 lingura cu unt, 1 lingura cu pesmet, ulei, patrunjel, sare.
Taie vanata, dovlecelul si rosiile in felii potrivit de groase. Separat, toaca marunt ceapa si caleste-o in ulei. Stinge cu sosul de rosii si adauga usturoiul zdrobit. Lasa pe foc sa dea in cateva clocote.
Unge un vas termorezistent cu unt si tapeteaza-l cu pesmet. Asaza legumele in straturi si printre ele pune felii de cascaval afumat. Ultimul strat sa fie de cascaval.
Toarna sosul de rosii si lasa la cuptor, la foc moderat, aproximativ 40 minute. Serveste cu patrunjel.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google