Butoiase din dovlecei





Reteta butoiase din dovlecei
Ingrediente: 2 dovlecei, 2 morcovi, 1 telina mica, 1 lingura cu porumb, 3 linguri de mazare, 2 cartofi fierti, 1 ou, 50 grame unt, 100 g smantana, rozmarin, piper, sare.
Topeste untul intr-o tigaie. Pune morcovii si telina taiata cubulete. Adauga porumbul, mazarea si cartofii fierti, taiati tot cubulete.
Pune sare, piper si rozmarin. Lasa pe foc doua minute, iar dupa ce s-au racorit legumele, adauga oul batut si amestecat cu smantana. Spala dovleceii, sterge-i cu un servet, taie-l in bucati de 15 cm si scoate cu grija miezul. Asaza-i intr-un vas termorezistent, in pozitie verticala. Umple dovleceii cu amestecul de legume. Toarna putina apa si lasa-i la cuptor, la foc moderat, 35-40 minute. Serveste-i cu sos de soia.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
© 2013 10 Bani. Politica de securitate Google